1. Best of Summer 2013

    marți, 12 noiembrie 2013

    Deoarece mulți dintre voi au fost ocupați vara și nu au reușit să viziteze Muligambia atât de des (să vă fie rușine, nesimțiților) am decis să facem un mic rezumat al acestei veri și să vi-l prezentăm ca pe un mic top ce ar conține cele mai populare, bune, controversate, îndrăgite posturi ale acestei veri. 

    1. Probabil cel mai controversat post al verii a fost „Băiețel făcut cu cardul bancar” (part 1, part 2). De la laude cu bani, mașini și fete la insulte, aceste posturi au tot. Este incredibil câtă informație cu David Rîbciuc cădea în brațele noastre în clipa în care a devenit vedetă: de la dovezi precum că este o prostituată de lux pentru bărbați bogați până la trafic de droguri. Le-am văzut și le-am auzit pe toate. Recent, tipul a trecut pe roșu și a lovit pe contrasens un taxi, zdrobindu-și Mercedesul luat în rate.

    2. Maneak cel teribil a fost pentru mine postul verii. A devenit al 2-lea post din istoria Muligambiei care a strâns peste 1000 de like-uri și le-a meritat pe toate. Este o adevărată bijuterie de farsă făcută unui băiețel care probabil nu știe când să tacă.

    3. Vă mai amintiți de fetele care se masturbau în direct pe videochat în parcul de la Botanica și apoi și-au pus „peștele” să mă amenințe că mă va da în judecată la Salzburg? (Clipulețul în parc, Amenințarea)

    4. O vară fără amenințări este ca o balegă fără aromă. La asta s-a gândit și prințesa noastră, când ne-a amenințat de două ori, aici și aici.

    5. La Ungheni, niște părinți au decis să ne dea tuturor o lecție de viață. Au filmat cum bebelușul lor torturează o pisică. Drăguț.

    6. Seria de posturi supranumită „Generația 42%” în onoarea celor 42% dintre tineri care au picat examenul de Bacalaureat a cuprins o mulțime de posturi apreciate de voi prin like-uri și comentarii. (Part I, II, III, IV)

    7. Cel mai penibil clip al verii. De departe, un hit cum numai noi am putea produce. Valentin Nica - Iubita mea.

    8. Nu putem vorbi despre această vară fără să menționăm rapperul din Ialoveni, care a ajuns și la amenințări. Ialoveni SWAG!
    (click pentru clipulețul cu rap, click aici pentru amenințare)

    9. Ploua îndesat. Un bărbat invalid, care, în scaunul său cu rotile, se deplasa la deal, pe strada Ștefan cel Mare, a fost, rând pe rând, stropit de-a binelea de către un mârlan la volan și ajutat de un pieton plin de omenie. Moldova, mai dă-te-n pizda mătii de țară. Și dacă tot veni vorba de această țară, în alt post o rusoaică, cetățeancă a acestui stat, încurcă cele mai importante două sărbători ale Moldovei cu o nonșalanță demnă de premiul Oscar.

    10. Camera 65, trupa creată de băieți a lansat „Fiți mai simple” și „Desertul”, două piese necenzurate care au făcut valuri în internetul moldovenesc.

    11. Motsok a vorbit despre cum e să fii gay, în direct, la JurnalTV. A, nu, scuze. Motsok a vorbit despre metrosexuali în timp ce era beat și afumat ca un rahat. Pavel Ermacov a vorbit despre problema homofobiei în Moldova.

    12. Există curve ce tânjesc după atenție. Și există Sanda, care ne roagă să-i postăm țâțele pe Muligambia ca să strângă friend requests. (prima parte, a doua parte, a treia parte)

    13. Niște gangsta de pe Odnoklassniki l-au omorât pe unul și l-au îngropat. Sperăm că în glumă. Încă sperăm.

    14. Autoarea noastră Katherine și-a făcut debutul cu o meditație despre pițipoancele din Moldova.

    15. La ce trebuie cap dacă ai țâțe a fost motto-ul acestei veri minunate.