1. Felicitări

    luni, 19 decembrie 2011

    Irina Gureeva gureeva.i@gmail.com 079212381

    Buna ziua, pentru utilizarea pozei mele fara permisiune cred ca ve-ti fi trasi la raspundere. Vreau sa imi dati imediat adresa sau numar de contact. O sa vedem pina la urma cine este mai glamour eu sau voi. Ar fi bine sa scoti poza ca si asa ai facut o prostie mare dar te sfatui sa nu o agravezi. Sunt o persoana cu functie publica si daunele morale te vor costa foarte mult. O zi buna in continuare.  

    Maniak

    Crezi că sunt magician să citesc în stele care poză?  

    Irina Gureeva gureeva.i@gmail.com 079212381

    Da ce nu erai magician cind o puneai? Poza din baie a doua cu o blonda.

    Maniak

    Mersi, acum pot atașa un chip prostiei. Aștept daunele morale și judecata. O zi bună.

    Irina Gureeva gureeva.i@gmail.com 079212381

    L E G E A REPUBLICII MOLDOVA PRIVIND DREPTUL DE AUTOR SI DREPTURILE CONEXE Nr.293-XIII din 23.11.94 Monitorul Oficial al R.Moldova nr.13 din 02.03.1995 Articolul 16/1. Dreptul de autor asupra operei fotografice (1) Autorul operei fotografice dispune de toate drepturile personale si patrimoniale prevazute la articolele 9, 10 si 17. (2) Se permite folosirea in mijloacele de informare in masa a operei fotografice publicate, fara a prejudicia drepturile patrimoniale ale autorului, cu conditia indicarii numelui acestuia si sursei de imprumut. [Art.16/1 introdus prin Legea nr.29-XIV din 28.05.98] Articolul 38. Modalitatile de ocrotire a drepturilor de autor si a drepturilor conexe (1) Titularul drepturilor exclusive de autor si al drepturilor exclusive conexe este in drept sa ceara de la persoana care le-a violat: a) recunoasterea drepturilor sale; b) restabilirea situatiei existente pina la violarea dreptului si incetarea actiunilor care comporta violarea dreptului sau creaza pericolul violarii lui; c) recuperarea pierderilor, inclusiv a cistigului nerealizat; d) perceperea venitului realizat de persoana care a violat drepturile de autor si drepturile conexe prin folosirea lor ilicita, in locul recuperarii pierderilor; e) achitarea unei compensatii in marime de la 10 la 20000 salarii minime in locul recuperarii pierderilor sau perceperii venitului. (2) Sanctiunile indicate la alin. (1) literele c) - e) se aplica la aprecierea titularului drepturilor de autor sau al drepturilor conexe. (3) Persoana culpabila de violarea drepturilor de autor sau a drepturilor conexe poarta raspundere in conformitate cu legislatia civila, administrativa si penala. [Alin.3 art.38 modificat prin Legea nr.29-XIV din 28.05.98] (4) Pentru violarea drepturilor personale (morale) autorul sau titularul drepturilor conexe are dreptul sa ceara prin judecata de la persoana care le-a violat: a) introducerea retificarilor cuvenite in opera si publicarea in presa sau anuntarea intr-un alt mod despre restabilirea dreptului vio- lat; b) interzicerea publicarii operei sau indeplinirea cerintei de a inceta difuzarea ei si confiscarea exemplarelor publicate; c) recuperarea materiala a prejudiciului moral in conformitate cu legislatia in vigoare. (7) In cazul in care persoana juridica violeaza grav o data sau sistematic drepturile de autor si drepturile conexe, instanta judecatoreasca are dreptul sa ia hotarirea de a suspenda activitatea ei pe un termen de pina la 30 de zile si a aplica, in conformitate cu legislatia administrativa, persoanei cu functie de raspundere a persoanei juridice o amenda in marime de la 30 la 100 de salarii minime.  

    Maniak

    Mă piș pe tine și legea ta. Dar mai ales pe tine. Aștept să mă dai în judecată și să nu mai mănânci rahat în comentarii pe site.
    Cu stimă și respect, Maniak, administrator muligambia.com