1. Miss Cimitir 2016

    marți, 10 mai 2016

    În cazul în care nu te-ai aflat în ultimele 2 zile într-o peșteră fără nicio conexiune la internet, nu aveai cum să ratezi fenomenul ce a cuprins moldosfera noastră dragă, concursul Miss Cimitir 2016. Dar înainte să trecem la decernarea premiilor, permiteți-ne să comentăm anumite aspecte ale acestui eveniment și să ne lăudăm cu unele statistici. Nu de alta dar dacă tot avem doar 9 fani fideli pe Patreon care ne sponsorizează cu 50$ pe lună, măcar să le demonstrăm că facem treabă. =)))
    Pentru început aș dori să-mi cer personal scuze față de orice persoană care s-a simțit ofensată de felul în care s-a desfășurat evenimentul. Mulți dintre voi ne-au criticat, înjurat și asaltat cu mesaje în care v-ați revărsat frustrarea pe noi. Nu am spus niciodată că suntem perfecți și nu am pretins niciodată că am fi niște pasionați de modă sau cunoscători de vestimentație. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să filtrăm din sute de imagini primite acele imagini care încalcă anumite bune maniere sau norme sociale pe care le respectăm, ca reper folosind educația primită acasă, fiind și noi ca mulți dintre voi crescuți într-o familie de creștini cu anumite valori și tradiții. Nicio imagine apărută pe site nu a fost publicată cu scopul de a viza o anumită persoană sau de a batjocori o etnie sau un grup social (unii ne-au acuzat că ne batem joc și le stricăm reputația țiganilor...de parcă țiganii nu s-ar descurca și singuri). Vă rugăm să înțelegeți că absolut toate imaginile apărute pe site și pe pagina Facebook au fost trimise de vizitatorii noștri fideli, n-a stat nimeni dintre noi cu aparatul de fotografiat prin cimitire.

    Nu am plănuit niciodată valul de emoții pe care am reușit să-l generăm. Nu ne-am fi așteptat nici în cele mai umede vise să creem un fenomen atât de viral cu doar o simplă imagine pe care am postat-o ca o simplă ironie asupra unei doamne ce a încălecat pe niște tocuri de 15+ centimetri în poiana unui cimitir. Poza apăruse ca pamflet dar reacția voastră ne-a demonstrat că în societate există un sentiment de silă față de oamenii ce nu respectă anumite valori ce sunt atribuite de societatea acestei sărbători. Sutele voastre de mesaje de încurajare și poze trimise ne-au convins că doar acceptând această situație în care ne aflăm nu mai este o opțiune și că ar trebui să scoatem la suprafață boala „Miss Cimitir”. Ne-am bucurat enorm când am fost contactați de unele protagoniste care și-au recunoscut vina și ne-au rugat să eliminăm imaginile. Ne încurajează asta. La fel de tare cum ne încurajează zilnic toată susținerea pe care o primim din partea voastră. Vă mulțumim, ne-ați lăsat mască.

    „Miss Cimitir 2016” a creat un impact de peste 2.523.587 de interacţiuni în rândul a 501.915 de utilizatori Facebook. În termeni mai simpli, jumătate de milion de oameni au urmărit cu sufletul la gură competiția! Mai mult decât atât, toate pozele au provenit de la cele 538 de imagini primite de la 398 de utilizatori. Astea sunt niște cifre fenomenale. Pe lângă astea, site-ul Muligambia s-a bucurat de cel mai mare trafic din istoria tărâmului prostiei: 100,426 de fani au vizitat site-ul de 237,827 de ori, provenind in 109 de țări ale lumii! Suntem incredibil de fericiți și mândri că vă sunteți comunitatea noastră, ați spart toate topurile!

    Ok, gata, ajunge cu niorlăiala și laudele, a venit clipa cea mare, decernarea premiilor Miss Cimitir 2016. Suntem siguri că unii dintre voi nu vor fi de acord cu topul dar vă rugăm să ne înțelegeți, a fost una dintre cele mai grele alegeri pe care le-am făcut vreodată. Ca distribuție a punctelor am folosit like-uri și comentariile acumulate pe Facebook precum și voturile lăsate pe postul Miss Cimitir 2016 de pe Muligambia. Așadar, fără să mai tragem de timp, vă prezentăm cele 5 mențiuni și cele trei câștigătoare ale concursului Miss Cimitir 2016.






    Iar acum, câștigătoarele noastre. Locul trei se decernează unei domnișoare care a reușit să dobândească 23% dintre voturile voastre:


    O medalie de bronz bine meritată. Pe locul doi am decis să plasăm o candidată pe care mulți dintre voi o vedeau drept favorită la marele premiu dar calculele noastre au rezultat în doar 26% din voturi și o medalie de argint:


    Și marele premiul, cu peste 31% din voturi îi revine candidatei cu numărul...


    Ăsta a fost marele concurs. Le mulțumim tuturor celor care au trimis imagini și care au votat, au dat like, share, comments. Pentru noi a fost o experiență de neuitat, ne revedem la anu'!
    ps: Nu uitați să susțineți Muligambia.com pe Patreon, cu doar 1$ pe lună ne poți ajuta serverele să continue să respire cu ușurare. Le mulțumim din suflet celor 9 fani devotați care ne susțin financiar și sperăm din inimă că mai mulți dintre voi se vor alătura.