1. Știri la o bere

    vineri, 6 decembrie 2013

    1. Guvernul Ponta a decis să pornească construcția autostrăzii Chișinău - București. Autostrada va avea 8 benzi, toate îndreptate spre București.

    „Am inclus și niște străzi adiacente, în caz că cineva se rătăcește și face la dreapta, tot spre București să meargă.” a anunțat Victor Ponta.

    2. Comuniștii înaintează o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Leancă.

    „La prima cei de la PCRM au uitat să atașeze banii pentru mită. Păi ce facem aici, ne jucăm de-a democrații?” a declarat Igor Corman, președintele Parlamentului.

    3. Domnica Cemortan a acționat în judecată postul ProTV Chișinău pentru că au încetat să o bage în seamă.

    „Mai înțeleg că JurnalTV și Publika au prins la minte, dar chiar și ProTV-ul? Credeam că aveam o înțelegere, mi se pare o lipsă de profesionalism din partea lor.” a declarat pentru Radio Moldova amanta căpitanului celebrei nave naufragiate Concordia.

    4. Misiune imposibilă! După ce Curtea Constitutională a luat decizia că denumirea oficială a limbii de stat este limba română, Marian Lupu a declarat că „Eu vorbesc moldovenește”. Întrebat ce planuri de Crăciun are, liderul PD a afirmat că îl va aștepta cu brațele deschise pe Moș Crăciun, pentru că anul acesta a fost un băiețel bun.

    5. Iulie Leancă, cunoscător de 5 limbi străine, își roagă miniștrii să învețe măcar româna.

    „La începuit plănuiam să le zic să se apuce de engleză sau franceză, dar mi-am dat seama că unii nu mă înțelegeau când vorbeam în română.” a povestit premierul.

    Notă: Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.